Ulicska Tamás

2008-ban léptem rá az „útra”.

Akkor ismerkedtem meg egy energetikai gyógyászati móddal.
A sok éve fennálló allergiámat, mely sajnos napi gyógyszerszedésre kényszerített, 1 hónapon át tartó önkezeléssel teljesen elmulasztottam. Ez a közvetlen tapasztalás megerősítette az alternatív gyógyászati módszerekbe vetett hitemet.
A R.A.I. magyarországi szervezetének lehetőségeivel megismertem és elsajátítottam az aktív szellemgyógyászatot, a psi-sebészetet, és az Atlantiszi Arolo Tifar-t, valamint jogot szereztem arra, hogy tanítsam a Reiki ősi módszerét.
Két éven át tanultam két mestertől is pszichotronikát. A Zselizi Gyógyító néven ismert felvidéki Nagymesternél, Ifj. Csontos Vilmosnál vizsgáztam, az őáltala „lehozott” módszerből, és váltam Pszichotronikus Szellemsebész Mesterré.

A pszichotronika és szellemsebészet lényege, hogy rezgésből, gondolatokból és fényből állunk. A szó pedig teremtő erővel bír.

Megismerkedtem a kinesio-tape ragasztási technikával, és annak egy továbbfejlesztésével, az acu-tape-el.

Természetgyógyász tanulmányaimat Dr. Walkovszky Attilánál kezdtem, Alternatív Mozgás és Masszázsterápia szakon.

Majd elvégeztem Árendás László természetgyógyásznál a Fülakupunktúrás Addiktológus szakot.

Akupresszúrát a Batthyány Strattmann László díjas orvosnál, Dr. Eőry Ajándoknál tanultam, s szereztem mellette gyakorlatot. A Natúrsziget szavazása alapján a 2013-as évben Dr. Eőry Ajándok lett Az Év Orvos-Természetgyógyásza, akit joggal neveznek a boldoggá avatott körmendi orvos után, szintén a szegények orvosának.
Vele részt vettem külső „bevetésen” is, hajléktalanokat gyógyítva a Széll Kálmán téren.
Tanultam többféle masszázst is. Frissítő svédmasszázst, kínai masszázst.
Utoljára Yumeiho masszázst Paulics Pétertől.
2011-ben kezdtem verseket írni. Verseim több ízben jelentek meg a Körmendi Kulturális Műhely, Körmendi Figyelő című kiadványában.
Terveim között szerepel 3 verses kötet kiadása.
Verseim elérhetőek a www.gyogyulni.hu weboldalon, baloldalt a Verseim menüpont alatt, illetve egy korábban létrehozott, a www.agabe.eoldal.hu címen található Agabe Világa honlapomon.
2012-ben Körmenden volt egy két napos, Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia, melynek helyi főszervezője voltam. (Móricz János Kulturális Egyesület: www.juanmoricz.hu)
Eredeti szakmám informatikus. Ebből az énemből amit mai napig művelek, az a weboldalak fejlesztése. Szeretek oldalakat elkészíteni. Igazi alkotómunka.
Test-lélek-szellem harmóniáját visszaállítva érhetünk csak el tartós gyógyulást.
Várom a rendelésemen.
Bejelentkezés szükséges.
Hívjon a 20/951-0808-as számon.